Grundlaget for salget af brugte Mercedes biler er vor hyrevognsforretning. Her har vi 25 biler kørende. Siden 1993 hvor Mercedes lancerede "C" klasse modellen har vi anvendt denne model. Det er gennem årene blevet til over 300 fabriksnye køretøjer. Dette har givet os et særdeles specifikt kendskab til denne model, som må betegnes som en meget driftsikker og økonomisk vogn.

 
Den kompakte limousine i Mercedes-Benz program I 2014 præsenterede Mercedes C-klasse, model 205 bla. nu med 7-trins automatgearkasse og navigation. De dobbelte, asymetriske forlygter, den langstrakte motorhjelm med den klassiske Mercedes kølergrill i en ny fortolkning ; sideprofilen i kileform med den coupe'agtige silhuet og den kraftfuldt formede "skulderlinje" ; de markante baglygter, der danner en effekt fuld afslutning. Den ny C-klasse forener de traditionelle, stilelementer med en innovativ designstil og fremstår som en helstøbt form, der tilmed føres konsekvent videre i kabinen.
 
Under den opsigtvækkende overflade gemmer der sig den nye kraftfulde CDI motor, og den elektronisk styrede 7-trins automatgearkasse, med tipskifte. Vore vogne bliver vedligeholdt og serviceret på eget værksted som er godkendt af MERCEDES - BENZ til at udføre serviceeftersyn og trafikskader. Køb af en brugt diesel hyrevogn giver private bilejere mulighed for at anskaffe en veludstyret Mercedes bil til en særdeles favorabel pris med lave driftsomkostninger.
 
Den topinstandsatte vogn er på vores eget værksted gået igennem fra A til Z. Karosseri står som en ny vogn indvendig kemisk rengjort så det er ikke til at se den har kørt som taxi, alle sliddele bliver kontrolleret/udskiftet. Der ydes 6 mdrs. reklamationsret på motor, gearkasse og bagtøj. Økonomien ved at vælge en Mercedes i "C" klassen er yderst attraktiv, brændstoføkonomien for en 220 CDI er 22,7 km. pr. ltr. iflg. fabrikkens oplysninger. Den halvårlige grønne ejerafgift er Kr. 2260,00
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt os

Tlf: 3874 2121

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Værksted

Tlf: 3871 7919

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Åbningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 17:00

Lørdag og søndag - lukket